Aktuelt

 

Ønsker du kontakt?

Adresse: Vestre Greverud terrasse 12B. 1415 Oppegård.

Mobil: +47 911 35 187. E-mail: karigrafisk@gmail.com. www.facebook.com/karigrafisk 

www.instagram.com/karigrafisk

Du kan også kontakte meg via kontaktsiden.

Vil du kjøpe et bilde?

Ta kontakt her på kontaktsiden, på e-mail, eller ring meg. Skulle et maleri være solgt, finnes det kanskje som signert giclée-trykk.

Medlem av Foreningen for Klassisk Figurativ Samtidskunst

 

  

 

VÅRUTSTILLINGEN I NITTEDAL 2024

Lør. 27. april - søn. 5. mai deltar jeg på Vårutstillingen i Nittedal. Åpningstider: Hverdager: 16-20, helgene: 12-17. Adresse: Kvernstuveien 5 Nittedal. Velkommen!

 

KUNST I FOLLO 2023

Lørdag og søndag 19. - 20. august kl. 12 - 18 deltar jeg i Kunst i Follo i Ski sentrum. Jeg stiller ut bunadmalerier mm. Adresse: Parkasen 6, 1400 Ski. (Lokalet ved siden av Tandoori Palace). Velkommen!

 

NORDSTRAND LIONS KUNSTUTSTILLING 2022

Lørdag 19. november og søndag 20. november deltar jeg på Nordstrand Lions kunstutstilling på Nordstrand skole. Adresse: Nordstrandveien 27, Oslo. Velkommen!

 

KUNST I FOLLO 2022

Lørdag 27. august og søndag 28. august deltar jeg i Kunst i Follo i Ski Kunstforenings lokaler i Kråkstad. Adresse: Skolebakken 2, (Det Gule Huset) kl. 11 - 17. Jeg deltar med malerier og digitaltrykk, innrammet og uinnrammet. Velkommen til meg i 2. etasje! 


 

UTSTILLING I GALLERI VÅGAL

Det er geiteinvasjon i Galleri Vågal i Trysil!! (med følge av andre glade kreaturer). https://www.galleri-vaagal.no/manufacturers/kari-wang

 

 

UTSTILLING GREVERUD SYKEHJEM

I mars er jeg månedens utstiller på Greverud Sykehjem. Der blir det "Geiter i lange baner" (pluss noen andre kreaturer). Utstillingen varer fra 2 .- 30. mars. Åpent man - fre kl. 8.30 -15.30. Gladutstillingen er åpen for alle. Bildene selges rett fra vegg, og du kan betale med Vipps. Velkommen! 


 

MEDLEMSUTSTILLING I SKI KUNSTFORENING

Utstillingen åpner lørdag 20. november kl.12 og varer fram til 12. desember. Atten kunstnere (inkl. meg) viser fram sine arbeider i "det gule huset", i Skolebakken 2, Kråkstad (2. etasje). Jeg vil være til stede på åpningen samt søndag 21. nov.

På åpningen blir det musikk av Kråkstad Jazzband. Velkommen!


 

GICLÈE-TRYKK FØRJULSSALG

En nær forestående ryggoperasjon er årsaken til at det dessverre ikke blir noen kalender for 2022. I steden kan jeg tilby nedsatt pris på de giclée-trykkene jeg har tilgjengelig.Ta gjerne en tur innom atelieret og ta en titt på både giclée-trykke og malerier. Men du må ringe på forhånd slik at jeg kan låse deg inn. Mobil:. 911 35 187. Jeg sender også bildene i posten mot at du betaler portoen. Besøksadressen er Lienga 6, Mastemyr bedriftsenter, Kolbotn. Jeg setter stor pris på atelierbesøk, så velkommen skal du være! 

 

 

KUNST I FOLLO

Jeg deltar i "Kunst i Follo"  21. og 22. august 2021 kl. 11 - 17. Du er hjertlig velkommen til atelierbesøk og kunstutstilling i Lienga 6, 3. etasje. (Mastemyr bedriftsenetsenter, tidl. Stabburets lokaler). Salg av malerier, gicleéprints og kunstkort. Buss 83 stopper utenfor. (Holdeplass: Mastemyr Hotell)

 

GALLERI GRINDBAKKEN

Siste utstillingsuke i Galleri Grindbakken. Jeg er til stede i galleriet fra kl 13.00 lørdag 24.april. https://www.facebook.com/gallerigrindbakken. Instagram: @gallerigrindbakken (Foto: Gry Grindbakken).


 

VELKOMMEN TIL KUNSTiUTSTILLING I STATHELLE

Jeg stiller ut malerier i Galleri Grindbakken i Stathelle fra 6. mars til 24. april 2021. Her finner du bunader fra Telemark, roser og rampete geiter i lange baner. https://www.facebook.com/gallerigrindbakken @gallerigrindbakken

 

JEG DELTAR PÅ UTSTILLING I MILANO

Heldige meg har blitt invitert til å delta på en internasjonal kunstutstilling i gallery M.A.D.S i Milano 13.-22. november. Kvinner i bunader fra Telemark blir nå satt på europakartet! Utstillingen er digital. Hele serien på 6 bilder var på listen over utvalgte bilder, men jeg kan bare delta med 3. Bildene er til salgs og kan bestilles via galleriet i Milano, eller ved å ta kontakt med meg. Dette var gøy! www.madsmilano.com 

https://www.madsgallery.art/item/a916a603-d7d6-4e2b-a244-418a1f01521a/artist/kari-wang

 

KALENDERE FOR 2021 KAN BESTILLES NÅ

Kalenderen koster kr 300,- + evt. forsendelse. (Sendes som brev) Den kan bestilles via kontaktsiden til venstre i menyen, eller direkte på e-mail. Se kontaktinfo i kolonnen til høyre. Klikk på bildet så blir det større.

 

 

AVLYST UTSTILLINGEN I GALLERI GRINDBAKKEN I STATHELLE

28. mars skulle jeg opprinnelig hatt utstilling i Galleri Grindbakken i Stathelle, men dessvere er utstillingen utsatt på ubestemt tid. Vi får håpe Koronaviruset har gitt seg til ut på høsten en gang! Gleder meg til å se dere senere.


VELKOMMEN TIL VINTERUTSTILLINGEN I GALLERI NYLUND LARSEN I RISØR!

Åpningstider tirsdag, onsdag, fredag 10-16, torsdag 10-18, lørdag 10-15. Sødag og mandag stengt.  https://www.facebook.com/gallerinylundlarsen Utstillingen varer ut februar.

Galleri Nylund Larsen

 

DE GLADE 20-ÅRENE ER TILBAKE!

Kalendere for 2020 er i hus! Ikke bare geiter i år, men litt av hvert fra den senere tids produksjon. Den koster kr 300,- + evt. forsendelse kr 50,-. Den kan bestilles via kontaktsiden til venstre i menyen, eller direkte på e-mail: karigrafisk@gmail.com


 

ÅPENT HUS PÅ TYRIGRAVA!

Velkommen til ÅPENT HUS på Tyrigrava 31. aug.- 1. sept kl 12-17. Dette blir mitt siste «sprell» på Tyrigrava før jeg flytter til nytt atelier i Edvard Griegs vei 25 på Kolbotn. Mange bilder selges til reduserte priser denne helgen! Velkommen til alle.

 

 

OMTALE I NORSK HUSFLID

Moro med artikkel i bladet Norsk Husflid. (Nr. 3, 2019).

 

 

VELKOMMEN TIL PÅSKEUTSTILLINGEN I STAVERN 2019!

I år stiller jeg ut i Galleri bryggerhuset i Skippergt. 1, som er barndomshjemmet mitt. Bryggerhuset ligger godt gjemt i en sjarmerende bakgård bak Hotel Wassilioff og har en gang vært felles "vaskeri" med hotellet. Du finner meg midt i Stavern sentrum - velkommen!

https://www.stavernkunstogkultur.no

 

INVITASJON

Kunstfest i form og farge

Oppegård kunstforening arrangerer sin årlige juleutstilling fra 1. - 18. desember i Bibliotekgalleriet i kulturhuset Kolben på Kolbotn. Åpning 1. desember kl 12.

Som en av 29 kunstnere deltar jeg på utstillingen med maleri og giclée-trykk, Utstillingen for øvrig omfatter maleri, trykk, foto, keramikk, tekstil og smykker.

Bibliotekgalleriet ligger i andre etasje i Kolben, innenfor biblioteket. Åpningstider er man.-tors.: 10-19, fre.- lør.: 10-15 og søndag 12-15.

Jeg er tilstede på åpningen, samt søn. 4.12 kl.12-15. Det ville vært veldig hyggelig om du tok deg en tur!

 

 

VELKOMMEN TIL JULEUTSTILLING I GALLERI ART TO BE

Denne gjengen smiler fra veggen i Galleri Art To Be i Tomter. Utstillingen varer frem til 22. des. Velkommen! Åpningstider: tirs-fre 12-18, helg 12-16, (man stengt). Adresse: Enebakkveien 2, 1825 Tomter. www.galleriattobe.com

 

VELKOMMEN TIL KUNST, HÅNDVERK OG DESIGNMESSEN I EKEBERGHALLEN LØR. 10. - SØN. 11. NOVEMBER KL. 10-17.

Jeg har egen stand i år og håper mange vil komme innom! Jeg vil være til stede under hele messen. Du får se malerier, giclée trykk, dyriske kalendere og kunstkort. Håper vi sees! https://www.facebook.com/KunstHandverkDesign/

 

DEN DYRISKE KALENDEREN FOR 2019 

"Geitekalenderen" for 2019 har fått besøk av noen flere, lykkelige kreaturer. Kalenderen kan bestilles via kontaktsiden i menyen til venstre. Den koster kr 320,- + evt. forsendelse kr 50,-. Den selges også under "Kunst" og Håndverksmessen i Ekeberghallen 10. - 11. november. Jeg stiller med egen stand der og er på plass begge dager.

 

HØSTUTSTILLING I GALLERI SKALLUM

Velkommen til fargerik høstutstilling i Galleri Skallum 20. okt. - 28. nov. 2018. I år er vi 5 utstillere. Jeg deltar også denne gang med dyreportretter. Utstillingen åpner kl 12. http://www.galleriskallum.com/utstillinger.asp 


 

UTSTILLING I ELVERUM KUNSTFORENING FRA 26. MAI

Jeg har utstilling på Galleri Nysted i Elverum kunstforening fra 26. mai kl. 12. Jeg stiller ut sammen med billedkunstner Sigmund Nyberg. Utstillingen varer frem til 10. juni. Velkommen! www.eleverumkunstforening.no

 

VELKOMMEN TIL PÅSKEUTSTILLINGEN I STAVERN!

Jeg gleder meg til å delta på Påskeutstillingen i Stavern i år. Du finner meg i Stavern Aktivitetshotellet, Soldathjemmet. Jeg har utstillingsplass i Hovedkorridoren. I tillegg til 8 kunstnere, finner du kafé og en hyggelig peisestue hvor det arrangeres daglige konserter. Velkommen!

 

GODT NYTT ÅR!

Takk til alle som er inne og ser på hjemmesiden min. Jeg ønsker dere et riktig godt nytt år!

 

AZUCAR MAGAZINE

Geitegjengen har blitt internasjonal. Morsomt å være presentert i Azucar Magazine!

http://www.azucarmag.com/kari-wang/

 

VELKOMMEN TIL LIONS VESTBYS KUNSTUTSTILLING DENNE HELGEN! LØR. 14. okt. 11-17, SØN. 15. okt. 11-16

http://www.vestbykunst.no

Jeg stiller ut denne glade gjengen m. fl. (kun malerier). 

 

TYRIGRAVA KUNSTNERFELLESSKAP ØNSKER VELKOMMEN UNDER FOLLO OPEN!

3. september 2017 fra kl 12 - 17, vil kunstnere, kunsthåndverkere i Follo- distriktet åpne atelierene og verkstedene sine for publikum. Dette er et arrangement over en dag som er inspirert av Oslo Open og Kunst Rett Vest. Disse festivalene har gitt publikum mulighet til å titte inn i de rommene der kunsten blir skapt i flere år på rad. Nå blir det også mulig for befolkning i Follo å møte kunstnerne som bor i nabolaget.
Follo består av kommunene: Oppegård, Ski, Ås, Enebakk, Vestby, Frogn og Nesodden. http://www.folloopen.com/om.html

 

SOMMERÅPENT PÅ TYRIGRAVA

Velkommen til sommeråpne verksteder ons. 14. og tors. 15. juni kl 12-20. Jeg har sommersalg disse dagene. Velkommen til alle, - sola vil skinne!


 

SEPARATUTSTILLING I RÅDHUSGALLERIET I SKI

Velkommen til utstilling med tema: "Beltestakk og geitestreker". Utstillingsåpning 29. april kl. 14 -16. Utstillingen varer frem til 13. mai.  Arrangør Ski kunstforening.


 

KOMMENDE UTSTILLINGER

Lionsutstilling Galleri Langhuset lørd. 22.- søn. 23. april 2017, kl 10-17.

Separatutstilling i Ski Rådhus 29. april - 13. mai 2017. Arrangør Ski kunstforening.

 

 

VELKOMMEN TIL UTSTILLING I GALLERI SKALLUM

 

VELKOMMEN TIL JULEÅPENT PÅ TYRIGRAVA

Lørdag 3. desember 14-17, og søndag 4. desember 12-17 er det juleåpne verksteder på Tyrigrava. Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig førjulstreff! Salg av kunst og håndverk.

 

 GEITEKALENDEREN 2017

Geitekalenderen "12 geiter og et villsvin" for 2017 er i hus. Jeg har laget noen ekstra i år også. Hvis flere kunne tenke seg en, kan den bestilles via kontaktsiden min, til venstre i menyen. Pris kr. 300 + evt. porto. (Den ble sendt som brev i fjor og alle kom vel frem).

 


 

KUNSTMESSE 2016 PÅ TVEITA OG HELLERUD SKOLE 22-23. oktober.
Åpningstider: Lør. 11-17 og søn. 12-17.

Jeg deltar med flere bilder.

 

LIONS CLUB VESTBY HØSTUTSTILLING 15. - 16. OKTOBER 2016
Åpningstider: 11-17

Jeg deltar med flere bilder på utstillingen.

 

HØSTUTSTILLINGEN i STAVERN 1.- 2. OKTOBER OG 8. - 9. OKTOBER
Åpningstider: 12-18

Du finner meg i Stavern Kunstgalleri

 

MINIUTSTILLING 17. MAI

Miniutstilling i Gamle Tårnhuset restaurant på Kolbotn 17. mai. Flere av mine bunadbilder skal pryde veggene der i anledning dagen.

 

UTSTILLINGER:

Jeg deltar på følgende utstillinger i april, begge stedene med stort geiteslepp:

Lions Club Galleri Langhuset i Ski. 23. - 24. april. Åpningstider: kl. 10 - 16.

http://www.gallerilanghuset.no/katalog.pdf

"Kunst im Zelt". Kunstutstilling i Kaiserslautern i Tyskland, 25. - 30. april. 

http://www.kultur-speicher.de/event/nnngjwo/

 http://www.regio-art.de

 

 

ØNSKER DU ET PORTRETT AV DEG SELV I BUNADEN DIN?

Jeg maler også på oppdrag. Ta kontakt på e-mail, eller bruk kontaktsiden.

 

GEITESTREKER 2016

Egentlig laget jeg geitekalenderen til meg selv, til venner og familie. Nå er lageret tomt, og det ble ingen igjen til meg selv. Jeg trykker derfor opp et nytt opplag. Hvis flere ønsker seg en, kan den bestilles via kontaktsiden min (til venstre i menyen). Pris kr. 300 + evt. porto.

 

 

I HØNE PØNE MODUS AKKURAT NÅ

Akryl på lerret 40 x 60 cm

 

VELKOMMEN TIL HØSTUTSTILLINGEN I VESTBY 2015

Vestby Lions Club arranger den 14. Høstutstillingen i Vestby 17. - 18. oktober.
Salgsutstillingen finner sted på Vestby videregående skole. 
Jeg deltar med lykkelige geiter mm. VELKOMMEN!
 
 

 

KUNSTNERNES HØSTUTSTILLING I STAVERN 2015

Utstillingen starter 3. oktober. Jeg stiller ut i Stavern Kunstgalleri. Velkommen!

 

ÅPENT HUS LØRD. 22 AUG. KL 13-16

Det nærmer seg avslutning for min sommerutstilling i Snefrids Hus på Reddal gård i Grimstad. Vi har gleden av å invitere deg til åpent hus! VELKOMMEN!


 

STAVERN KUNSTGALLERI

En sommerglad gjeng med "Lykkelige geiter" stilles ut i Stavern Kunstgalleri. Bildene selges som gicléeprint, direkte fra vegg. De finnes både med og uten rammer. Her finner du også hele "Folklore"-serien som gicléeprint. Galleriet er åpent i hele sommer. https://www.facebook.com/StavernKunstgalleri

 

 

SEPARATUTSTILLING PÅ REDDAL GÅRD I GRIMSTAD 2. MAI - 30. AUG.

Denne sommeren gleder jeg meg over å ha separatutstilling på Reddal Gård i Grimstad. Jeg stiller ut 36 arbeider fra ulike temaer. Velkommen til Snefrids Hus! www.snefridshus.no

 

 

LIONSUTSTILLING I LANGUSET 18.-19. APRIL

Jeg er i full gang med forberedelser til Lionsutstillingen i Langhuset på Langhus 18.-19 april.

 

 

KUNSTUTSTILLING I HØLEN KUNST OG BOKCAFÈ

Jeg stiller ut hunder i ulike farger og fasonger i Hølen Kunst og Bokcafé fra 5. mars - 6.april. Jeg er til stede på utstillingen lørd. 7. mars fra kl. 12. Stedet i seg selv er et perfekt valg for en hyggelig helgeutflukt - om ikke annet for å smake på Annes herlige hjemmebakst! Velkommen til alle!   http://www.holenkunstogbokcafe.com/355394519

 

MERE FOLKLORE

Nå er jeg godt i gang med maleåret 2015 og fortsetter der jeg slapp i fjor - med temaet Folklore. Det blir flere folkedrakter, flere geiter og etterhvert andre uttrykksfulle husdyr. Gøy på landet, tenker jeg det blir!

Nå er kvinnedrakt fra Valdres og Follo under bearbeidelse.

 


 

"PRIMA BALLERINA" SOM GICLÈE-PRINT

Den spenstige "Prima ballerina" vil i løpet av kort være tilgjengelig som Giclée- print. Med passepartout og ramme vil bildet måle ca 45 X 60 cm (kan også bestilles større). De signerte kvalitetstrykkene selges i et opplag på 30 stk. Prisen for uinnrammet ballerina er kr 2.600,-. Evt. forsendelse kommer i tillegg.

Bestilling via kontaktsiden, på mail eller mobil: + 47 911 35 187.

 

 

 

PÅSKEUTSTILLINGEN I STAVERN 2014

Her er noen bilder fra utstillingen. Jeg var så heldig å dele utstillingsplass med Eva Lie og noen av hennes flotte festdrakter.

 

 

 

 

FLERE GEITER

Noen har latt seg sjarmere av geitene i maleriet "Kvinne med geiter fra Åmli" og spurt om jeg kan male flere geiter. Jeg kan bekrefte at det vil komme flere geitemalerier utover våren!

 

 

NESTE UTSTILLING

Neste utstilling blir Påskeutstillingen i Stavern 12. -13. april og 17. -21. april 2014. Jeg stiller ut malerier med temaet "Folklore" . Nå begynner det å bli folksomt i atelieret...

http://www.visitstavern.no/KariWang

 

 

NYTT ATELIER

I forbindelse med "Åpent verksted" 12. des. fikk vi i Tyrigrava kunstnerfellesskap besøk av Østlandets blad. Se reportasje:  http://www.oblad.no/folloliv/tyrigrava-kunstnerfellesskap-endelig-pa-plass-1.8211954

Ta kontakt hvis du ønsker å komme på besøk. Jeg er i atelieret daglig. Anbefaler likevel å gi beskjed på forhånd.

 

PÅSKEUTSTILLINGEN I STAVERN

Velkommen til kunst- og kulturpåske i Stavern som arrangeres for 25. gang i år. Mange kunstnere stiller ut i ulike gallerier og utstillingssteder på Fredriksvern verft og i Stavern by. Mer enn 20 000 mennesker har besøkt utstillingen de siste årene. Jeg stiller ut malerier fra temaet ”Furore” som omfatter litt av hvert. Utstillingen foregår fra 23. til 24. mars og fra 28. mars til 1.april kl. 12-18. 

http://www.vestfoldblad.no/nor/Kultur/Aktuelt/Paaskeklare-kunstnere/(33864)

 

UTSTILLINGEN "SOMMERGLEDE"  i  DET LILLE GALLERI I SKI

Blant 30 utstillere ble "Solfaktor" kåret til årets sommerbilde av publikum. Akryl på lerret 30 x 60 cm. 

 

 

HUNDEVESKER

Jeg har trykket opp en del av hundeportrettene fra "Et hundeliv"  på tekstil og laget små hundevesker (skuldervesker) av dem. Formatet er 20 X 20 cm på sort bunn.

Gladveskene kan bestilles hos meg via kontaktsiden (menylisten til venstre). Pris kr 400,- hvis du henter den selv, kr 450,- inkl. frakt. Følgende motiv kan bestilles: " Ralph", "Fristelse", "Bobby kan smile", "Grandtanter", "Hugo", "Niffen", "Mors lille engel", "Flirt" , "Tatt av vinden" og "Gategutt". Du kan se nærmere på motivene under Galleri 2. Begrenset opplag.

Noen av motivene du kan velge mellom.

 

MALEKURS I AKRYLTEKNIKK FOR VOKSNE

Jeg holder malekurs i akrylteknikk på nyåret 2012. Informasjon om kurset finner du under "Malekurs" i menylisten til venstre.

 

STORT KUNSTMARKED I ODLOGÅRDEN 3. og 4. DESEMBERKUNSTMARKED: Åtte av de 11 kunstnerne som er med på helgens kunstmarked i Odlobyningen. Foran (f.v.): Anne Marit Mellum (stofftrykk), Karin Andersen (designsmykker), Tordis Schjerven Søderlind (bildekunst). Neste rekke (f.v.): Guro Synnestvedt (malerier), Janet Sandø (bildekunst), Jorunn Halsnes Schumann (tekstilarbeider). Bakerst (f.v.): Kari Wang (malerier), Lillian Netskar (malerier). Følgende av kunstmarkedets aktører   var ikke til stede da bildet ble tatt: Georg Lederer (bildekunst), Marit Krüger (malerier) og Linn McLeod (malerier). FOTO: OLE KR. TRANA

 

KUNSTNERNES HØSTUTSTILLING I STAVERN 2011

Åpningstider: Lørdag og søndag 1. - 2. oktober, lørdag og søndag  8. - 9. oktober, lørdag og søndag 15. - 16. oktober. Åpningstider:  Kl. 12.00 - 18.00.

Adresse: Fredriksvern verft, Stavern.

 


Utstillere: Vidar Askland, Geir Jensen, Per Hoel, Jan Olav Forberg, Kari Wang, Rolf Aarøe Arnesen, Laila Leknes, Jan Warholm, Camilla Warholm, Pål Gunnæs, Solveig Skogseide, Jørn Eirik Hvidsten, Inger Anne Klepaker, Rakel Fridlund, Cecilie Lie Larsen, Oddvar Hellerdal, Lisbeth Fjellanger, Kjell Skåret, Merete Fransgjerde og Randi Beck er noen av de mange utstillere under årets høstlige utstilling. (Foto: Per Albrigtsen).


"Et hundeliv" i Steinbrakka 2. etg.

 

SEPARATUTSTILLING I BIBLIOTEKGALLERIET I KOLBEN  4. - 22. JUNI 

Malerier - "Et hundeliv". Utstillingen åpner lørdag 4. juni kl 12.00.